Sponsorbrochure

HVV Tubantia als verbindende schakel tussen sport en bedrijfsleven! Geen enkele vereniging kan tegenwoordig bestaan zonder support uit het bedrijfsleven. Steeds meer ondernemers realiseren zich dat amateursport wellicht nét zo belangrijk is om te ondersteunen als betaald voetbal.

HVV Tubantia is een bevlogen vereniging met een zeer rijke historie. Een vereniging die al voor 1900 actief was op sportief gebied. Toen was er geen betaald voetbal en genoot de vereniging veel aandacht van media en bedrijfsleven. In de jaren ’50-’60 speelde H.V.V. Tubantia zelfs betaald voetbal.

Een actieve vereniging legt verbindingen tussen mensen én bedrijven. Daar is inmiddels een groot platform van ondernemers actief bij betrokken. Exposure is meer dan het plaatsen van een reclamebord langs het veld of een advertentie op de business-site.

HVV Tubantia biedt u de mogelijkheden om uw bedrijf op verschillende manieren onder aandacht te brengen, onder anderen ook door u te faciliteren binnen onze accommodatie met vergader- ruimte of voor presentaties.

Ook al bent u niet op zoek naar exposure, dan bieden wij u in ieder geval een groot netwerk aan. Als sponsor kunt u ook toetreden tot de Businessclub van Tubantia, de BST. Voor u de mogelijkheid tot het actief bedrijven van B2B.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij HVV Tubantia?
Sponsoring, klein of groot, is voor ons een waardevolle middel. Wij kennen geen grenzen en behandelen iedere relatie gelijkwaardig!

Voor HVV Tubantia is het belangrijk om u als sponsors op een professionele wijze te faciliteren voor promotie van uw bedrijf of uw persoonlijke doelstellingen. Dit pakket helpt u richting te geven aan vorm en inhoud, maar maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk.

Wij helpen u graag hierbij, want u helpt ons onze sportieve idealen voor onze leden op professionele wijze te verwezenlijken.

Bedankt voor uw getoonde belangstelling