Sponsor in het zonnetje

Over ons
Wij zijn het autobedrijf voor de regio Twente. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Met Hyundai hebben we een sterk merk in huis dat uitblinkt qua innovatie en duurzaamheid. Behalve Hyundai kun je bij ons ook terecht voor jong gebruikte en nieuwe auto’s van alle merken.

Onze klanten staan altijd voorop. Onze producten zijn van ondergeschikt belang. We realiseren ons dat onze klanten geen auto kopen omdat ze een auto willen. Onze klanten willen zorgeloos en zelfstandig van A naar B. Een auto is slechts een manier om aan die behoefte invulling te geven.

Wij willen vooroplopen bij nieuwe ontwikkelingen. Denk aan initiatieven zoals private lease, carsharing en elektrisch rijden. Wij willen niet volgend zijn maar actief bijdragen aan verandering.

Kennis over onze branche en producten vertalen we naar een passend advies dat volledig aansluit bij de behoeften van onze klant. Wij geloven in persoonlijk contact.

Onze Missie
Mensen kunnen bij ons terecht voor een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit. Of het nu gaat om het kopen van een nieuwe auto of een leaseoplossing op maat. Er is altijd een passende oplossing.

Wij bieden de best mogelijke service en kwaliteit, ongeacht het gekozen product. Wij willen de beste zijn qua dienstverlening.

Onze producten en diensten
Onze klanten kunnen bij Autogroep Twente alles verkrijgen op het gebied van mobiliteit. Vanuit onze goede klantrelatie zijn wij het eerste aanspreekpunt.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws