JEUGDNIEUWS

Ook bij de pupillen maken we stappen voor het nieuwe seizoen!

Achter de schermen zijn we druk bezig om te zorgen voor een juiste invulling zo ook bij de pupillen. Juist deze groep is belangrijk omdat we de juiste technische vaardigheden kunnen aanleren. Heel belangrijk dan om hierin de juiste oefenstof aan te bieden.

Marlo Belvroy

Voor komend seizoen zijn we erin geslaagd om voor de pupillen een technisch coördinator aan te stellen en dit is geworden Marlo Belvroy.

Marlo traint nu de 17-1 en gaat hiermee stoppen zoals ik de vorige keer al heb medegedeeld. Ik ben heel blij ben ik dat hij deze rol op zich gaat nemen.

Marlo zal trainers net als ik helpen met het vinden van de juiste oefenstof en coaching op zaterdag. Ik wens Marlo dan ook heel veel succes!

Wesley Ten Hove

Voor de Jeugd onder 11 hebben we Wesley Ten Hove aangesteld als trainer.

Wesley is nu nog trainer van de 17-2 en heeft al veel ervaring met zijn jonge leeftijd.

Komende seizoen zal hij ook deelnemen aan de opleiding TC3 en zal naast de onder 11 stage lopen bij de 17-1.

Samen met Wesley zal ook Wieger Hasselerharm onderdeel zijn van de onder 11.

Wieger zal assisteren bij de trainingen en wedstrijden. Wieger heeft ook al de nodige ervaringen en is nu assistent bij de 13-1.

Ik wens beide trainers heel veel succes voor het komende seizoen.

Wieger Hasselerharm

Voetbalschool
Onderdeel van de pupillen is onze voetbalschool. De voetbalschool gaan we ook volgend seizoen weer voortzetten onder de begeleiding van Marijn Zweers.

Marijn zal ondersteund worden door Marlo en ook hier proberen weer de trainingen op een zo goed mogelijk niveau te kunnen geven. Veel trainers zullen meedraaien hierin waaronder Wesley en Wieger.

Juniorentrainer
Voor het nieuwe seizoen gaat Dario Brongers de opleiding volgen voor Juniorentrainer. Dario is dit seizoen trainer van 15-2 en gaat deze functie ook volgend seizoen vervullen. Dario alvast heel veel succes!

Mochten er meer personen zijn die een cursus willen gaan doen, laat het mij weten.

Tot slot wil ik iedereen veel plezier wensen met de laatste wedstrijden en trainingen van het seizoen.

Maak er met elkaar een mooie afsluiting van.

Daniel Cuppers
Hoofd jeugdopleiding

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws