Nieuws Selectie

Het 1e elftal krijgt meer vorm in het nieuwe seizoen, nadat we eerder hebben gemeld dat Rutger heeft bijgetekend kunnen we nu melden dat we erg blij zijn dat ook Bas van de Wal heeft bijgetekend.

Bas zal de functie van Assistent-trainer weer op zich nemen in het nieuwe seizoen. Als we kijken hoe Rutger en Bas dit aanpakken dan mag je eigenlijk niet spreken van een Assistent.

Beiden zijn van die voetbaldieren dat ze gebruik maken van elkaars kwaliteiten en dat heeft deze jonge ploeg ook nodig. De weg die we zijn ingeslagen kunnen we verder uitbouwen nu Bas ook een seizoen blijft.


Naast Bas heeft ook Raymond Cramer Bornemann bijgetekend als verzorger bij de selectie.

Kwaliteit op het veld is belangrijk maar om spelers fit te krijgen en te verzorgen is bij elk team super belangrijk. De samenwerking met Raymond en Laura ( Fysio) is erg goed geregeld en blij dat we dit kunnen voortzetten in het nieuwe seizoen.


Helaas nemen we afscheid van Niels Visser.

Niels is momenteel trainer van het 2e elftal en heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Erg jammer natuurlijk maar wel begrijpelijk. Niels is alweer een tijdje actief bij onze vereniging en wil graag een stap hogerop maken.

In een gesprek die we hebben gehad zal hij wel betrokken blijven bij onze vereniging maar dit zal niet meer zijn als trainer. Binnenkort zal hier meer over naar buiten komen.


Naast Niels zal ook Niek Herr stoppen als trainer bij het 2e elftal.

Samen zijn ze bij de jeugd en het 2e elftal actief geweest. Niek heeft aangegeven wat meer tijd te willen besteden aan zijn gezin en dat het voor nu wel even genoeg is. Niek heeft aangegeven wel iets te willen blijven doen maar niet meer als trainer.

Niels en Niek, we wensen jullie nog een mooie 2e seizoenshelft! Hopelijk sluiten jullie het samen mooi af bij het 2e elftal.


We hebben inmiddels een vacature geplaats voor het 2e elftal en mocht hier meer nieuws over zijn dan horen jullie dat snel.

Groet Daniel Cuppers
TC – HJO

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws