NIEUWE SPONSORCOMMISSIE

HVV Tubantia is op zoek naar een nieuwe samenstelling van de sponsorcommissie.

De afgelopen jaren is er door de sponsorcommissie veel werk verzet, maar nu draagt men na jaren trouwe dienst het stokje graag over naar een nieuwe samenstelling.

Wat doet een sponsorcommissie?
Vaak wordt gedacht aan sponsorwerving, maar er zijn veel meer leuke zaken die aandacht vragen. Denk aan de communicatie met onze sponsors en het organiseren van bijeenkomsten en het organiseren van de sponsoruitingen.

Om als sponsorcommissie slagvaardig te zijn, zoeken wij tenminste 3 á 4 nieuwe leden.

Hoofdtaken sponsorcommissie
Commercie: Het werven van nieuwe sponsors en het beheren van bestaande sponsorrelaties.

Organisatie:
Het opstellen van contracten, het verzorgen van de sponsoruitingen en voeren van de administratie, ondersteunt door onze penningsmeester van het Hoofdbestuur.

Communicatie:
Het communiceren naar de sponsors en het organiseren van evenementen. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een speciale App voor onze sponsoren, zodat communicatie en afstemming nóg makkelijker wordt.

Kost het veel tijd?
Mensen met een commerciële functie kunnen dit vaak perfect combineren. Het hoeft je niet meer dat 1 uur per week te kosten. Vergaderen doe je al naar gelang behoefte.

Vind je het leuk om iets voor je team én club te kunnen betekenen en heb je skills op bovengenoemd gebied, kom dan eens informeren bij een van onze leden van het hoofdbestuur, of stuur een berichtje naar de secretaris Berry Esmeijer, b.esmeijer@home.nl

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws