Jeugdtrainers tekenen contract

Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de invulling van de selectietrainers voor het nieuwe seizoen.

Hierin hebben we heel wat gesprekken gevoerd en zijn blij dat we een mooie groep trainers hebben vastgelegd.

Helaas nemen we ook afscheid van 2 trainers en wel van onze 017-1 trainer Marlo Belvroy. Hij heeft aangegeven meer tijd te nemen voor zijn gezin en maakt dit seizoen met heel veel plezier af.

Ook nemen we voor een jaar afscheid van Stan Wennink die momenteel de 12-1 traint. Hij wil zich volgend jaar richten op het afstuderen en ook hij maakt dit seizoen met alle plezier af.

Hoe ziet het plaatje er dan uit voor volgend seizoen:

Marijn en Jeroen

Marijn gaat naar de 017-1 en zal het stokje overnemen van Marlo.
Marijn komt over van de 14-1 ( 015-5) en heeft al jaren ervaring als trainer. Op dit moment de juiste stap om richting de junioren te gaan denken wij.

Mart en Jeroen

Mart gaat volgend seizoen de 15-1 onder zijn hoede nemen.
Momenteel traint hij de 13-1 en laat hierin zien dat hij toe is als trainer naar een volgende stap. Hij laat zijn team herkenbaar voetbal spelen en zou mooi zijn deze lijn door te zetten naar 15-1. Zijn assistent voor het nieuwe seizoen is Mart Tijhuis, hij komt over van Emos waar hij nu trainer is bij de 13-1.

Vasco en Jeroen
Ken en Jeroen

Voor de 13-1 hebben we Vasco en Ken aangesteld.
Een goed duo die goed is ingespeeld op elkaar en juist elkaar versterkt. Momenteel trainen ze de 15-1 en hierin doen ze mee voor de bovenste plaatsen.

Als keeperstrainer voor de jongste jeugd hebben we Thom ter Vaanholt.
Dit onze keeper van het 1e en gaat ook volgend seizoen weer de keepers voorzien van oefenstof.

We zijn super blij met de aanstelling van deze trainers. We zijn momenteel nog op zoek naar trainers voor de 019-1 en 11-1/12-1. We hopen deze snel in te vullen en zodra hier meer over bekend is lees je natuurlijk op de website.

Groet Daniel Cuppers
HJO HVV Tubantia.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws