Hoofdsponsor

Parbédie Kinderopvang & Sport BSO Tubantia

www.parbedie.nl/

De beste kinderopvang in uw regio

Parbédie Kinderopvang is de beste kleinschalige kinderopvang in uw regio. Parbédie kan alle mogelijke vormen van kinderopvang aanbieden met haar kinderdagverblijven, buitenschoolse opvanglocaties, Thuiscrèches en het Gastouderschap.

Kies voor kwaliteit

Parbédie staat voor kwaliteit in de kinderopvang. Voorop staat dat de passie, veiligheid en betrouwbaarheid van de opvang wordt gewaarborgd. Bovendien vindt Parbédie het belangrijk dat uw kinderen met veel plezier naar de opvang gaan. Elke dag opnieuw.

Ook wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijk contact. Er moet een klik zijn tussen u, uw kind en de pedagogisch medewerkers.

Bij Parbédie bent u verzekerd van professionele, positieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Zij hebben allemaal een enorme passie voor het werken met kinderen.

Sport BSO Tubantia

Parbédie en HVV Tubantia zijn in 2016 gestart met de buitenschoolse opvanglocatie Sport BSO Tubantia. Uniek aan deze vorm van opvang is het feit dat hier sporten en bewegen centraal staan.

De kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden enthousiast gemaakt voor sport en spel met behulp van het uitgebreide aanbod van sportactiviteiten.