Hij was Tubantia en Tubantia was hem alles

Op 5 april jl. ontvingen wij het bericht dat ons erelid Stef Wonink op de leeftijd van 82 jaar, na een kort ziekbed, is overleden.

Hij was sinds 1 augustus 1951, dus al ruim 72 jaar, lid van HVV Tubantia!
Stef Wonink was meer dan een erelid. Hij was Tubantia en Tubantia was hem alles.

Onze vereniging heeft veel te danken aan Stef, die met veel inzet en clubliefde altijd actief is gebleven tot het niet meer ging. En ook al ging het niet zoals het hoort, hij was er altijd.

Door de weeks, schoonmaken, bij de veteranen, helpen in de kantine, jarenlang verantwoordelijk voor de kantine (samen met Willem Huisman), gehaktballen meenemen uit Enschede, vaste stamtafelgast in de kantine, zaterdag én zondag bij de voetbal.

Geen thuiswedstrijd missen en zelfs de vakanties op de camping werden rondom de voetbal gepland.

Helaas ging zijn gezondheid de laatste maanden hard achteruit en enkele weken geleden werd hij getroffen door een hersenbloeding. Hierna ging het snel bergafwaarts en werden wij desondanks verrast door het snelle overlijden van Stef.

Komend weekend spelen wij op ons sportpark met rouwbanden om. Stef zou niet gewild hebben dat het voetbal hierom afgelast zou worden. Hij was zelf een te groot liefhebber van het spel én van de club.

Morgen, 6 april, staat in het teken van respect voor een groot clubman, die wij als vereniging zeer zullen missen. Dankbaar voor alles wat Stef voor HVV Tubantia heeft gedaan en betekend, zullen wij hem altijd in ere gedenken.

Wij wensen Ans en familie heel veel sterkte toe.

Namens het bestuur
HVV Tubantia


Prachtig gebaar kleinzonen