Any given saturday …

Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen … nog 35 minuten om deze wedstrijd om te draaien. 35 minuten om te laten zien dat jullie als winnaar van het veld komen.

We gaan het veld op als een team of als 11 individuen. Meter voor meter, duel voor duel, tot het einde. We gaan kansloos het veld af of…….we “vechten” ons terug in de wedstrijd.

Ik zou graag mee willen doen maar hier zitten 15 jongens die dat veel beter kunnen dan ik. Voetbal is een spel van detail: een stap te laat of te vroeg en je bent uitgespeeld. Een halve seconde te laat of te snel en je verliest dat duel. Dit team “vecht”, dit team geeft alles en pakt elke mogelijkheid die er maar is, want dat gaat het verschil maken tussen winnen of verliezen.

Rust: 0 – 2. Mart spreekt de jongens aan, daagt ze uit, prikkelt ze, met maar 1 reden: laat zien hoe goed jullie kunnen voetballen. Laat ons, je ouders, de toeschouwers zien wat jullie kunnen.

Er werd al gevraagd of de jongens red bull hadden gehad, of de keeper van de tegenstander was weggelopen. In de 2de helft ging de gashendel vol open en wist Wilhelminaschool niet wat het hun overkwam. Duels werden gewonnen, “vliegende ( maar ook faire) tackels, er werd gevoetbald en er vielen doelpunten. 6 wel te verstaan!

Mooie leermomenten vandaag, zowel voor de spelers als trainer. Een heel groot compliment aan de jongens voor hoe ze het de 2de helft hebben opgepakt.

Ps Anneke dank je wel voor de koffie in de rust. Kon de trainer wel even gebruiken :).

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws