Afscheid voorzitter TC, en een nieuwe TC

Vorig jaar heeft Jeroen Haverkamp aangegeven te stoppen als voorzitter van de Technische Commissie.

Helaas door zijn werkzaamheden kan hij dit niet meer combineren. Jeroen heeft zich afgelopen 3 jaar jaar ingezet voor het technische beleid binnen onze vereniging.

In deze jaren was het niet makkelijk om leiding te geven aan het beleid. Denk maar eens aan de corona periode dat er ampergespeeld kon worden.

Een van de belangrijkste taken was het eigen maken van onze selectie en meer focus op onze jeugdafdeling.

Onze selectie weer met eigen jongens laten spelen en het doorschuiven van jeugd en daarin is de TC samen met Jeroen goed in geslaagd.

Ook het aanstellen van onze hoofdtrainer Rutger Kats en assistentrainer Bas van de Wal komt uit de koker van Jeroen. De weg die de TC is ingeslagen gaan we dan ook vervolgen in de komende jaren.

Jeroen ontzettend bedankt voor de afgelopen 3 jaar.


Nieuwe Technische Commissie

Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om de TC weer aan te vullen. De lijn die we zijn ingezet willen we graag een vervolg geven en daar horen natuurlijk echte voetbalkenners bij. Jaren hebben gevoetbald of als trainer de nodige ervaring hebben gehad.

Ik ben super blij dat ik aan jullie kan voorstellen Vincent Geerts.

Vincent is toegevoegd aan de TC voor de selectie van het 1e en 2e elftal. Vincent heeft zelf jarenlang in het 1e gespeeld bij Tubantia, heeft echt kennis van zaken en weet hoe het gaat binnen onze vereniging. Vincent zal nauw betrokken zijn bij de selectie en helpen waar nodig is.

Vincent heel veel succes!


Dan hebben we ook Niek Herr bereid gevonden om aan te sluiten bij de TC.

Niek heeft ook jaren lang in de selectie gespeeld en ook als trainer zowel bij de jeugd als nu bij het 2e de nodige ervaring opgedaan. Niek zal komend seizoen stoppen als assistent bij het 2e en wil heel graag actief blijven bij Tubantia.

Dan is het super mooi dat hij deze stap neemt om in de TC te gaan plaats nemen. Niek zal ook actie zijn voor het 1e en 2e en samen met Vincent de selectie ondersteunen.

Niek heel veel succes!


Naast deze 2 heren zal er ook een adviseur aansluiten maar later komt daar meer van naar buiten. Samen met Berry Esmeijer en mijn persoon is de TC aardig compleet.

Toch zijn we nog op zoek naar iemand voor de jeugd en dan met name de bovenbouw.

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws