Afscheid nemen van vertrekkende selectietrainers

Het seizoen zit er voor velen op en aan het einde van het seizoen is het ook weer afscheid nemen van selectietrainers die ons verlaten of wat anders gaan doen.

Afgelopen week zijn we langs de trainers gegaan om hen te bedanken voor de afgelopen jaren.


Niels Visser

Niels onze trainer van het 2e neemt afscheid en gaat naar een 2e periode Tubantia als hoofdtrainer aan de slag bij Wilhelminaschool.

Niels is zijn trainersloopbaan begonnen bij Tubantia, daarna een tussenstop bij DETO en vervolgens weer Tubantia. De laatste 2 jaar was Niels trainer van het 2e elftal. Met alle problemen waar we op dat moment mee zaten heeft Niels het fantastisch gedaan.

Het 1e jaar was heel lastig wat betreft het aantal spelers, dat is dit jaar gelukkig wat beter gegaan. Met een hele jonge groep is een mooie 6e plek behaald in de competitie. Daarnaast stond Niels klaar voor andere (jeugd)trainers om te helpen waar nodig.

Niels bedankt en we wensen je heel veel succes bij Wilhelminaschool!


Marijn Zweers

Ook nemen we afscheid van onze 017-1 trainer, Marijn gaat naar onze buren en gaat als trainer aan de slag bij BWO.

Marijn heeft de afgelopen jaren veel verschillende jeugdteams getraind en heeft dit zeer verdienstelijk gedaan. Met zijn inzet kijk op het spelletje heeft hij veel toegevoegd aan de opleiding binnen onze club.

Marijn was ook de laatste jaren verbonden aan onze voetbalschool, alle trainingen kwamen hier vandaan. Elke maandag stond hij er weer om onze jongste jeugd te voorzien van goede oefenstof. Natuurlijk geholpen door andere trainers.

Super bedankt voor alles Marijn en heel veel succes bij BWO.


Mart Keizer

We nemen ook afscheid van Mart Keizer, onze huidige 15-1 trainer.  Mart is voor zijn leeftijd nog erg jong maar al veel ervaring opgedaan.

Mart heeft een duidelijke visie hoe hij het ziet en brengt dit op een leuke manier over op zijn spelers. Daarnaast is Mart erg leergierig en staat ook vaak bij onze selectie trainers te kijken en te sparren over voetbal.

Dit jaar was het doel om 1e te worden en de stap te zetten naar de landelijke divisie, helaas is dat doel niet bereikt. Maar wel is de stap naar de landelijke divisie behaald!

Mart bedankt voor de afgelopen jaren en veel succes bij NEO.


Gerrit Uunk

In de winterstop hadden we een uitdaging doordat de trainers van 13-1 voortijdig gingen stoppen. We hebben toen een goed gesprek gehad met Gerrit en waren erg blij dat Gerrit de rest van het seizoen wou overnemen.

En wat zijn we trots hoe het is verlopen! De 13-1 is 2e geworden in de hoofdklasse, daarnaast zat er een hele goede sfeer in groep en gingen zo voor elkaar door het vuur.

Gerrit heeft met zijn ervaring en drive dit elftal weer op de rails gekregen en afgesloten met een verdienstelijke 2e plek.

Gerrit neemt natuurlijk geen afscheid maar zal zich weer met veel liefde richten op de kneupkes.

Gerrit bedankt voor dit seizoen!

Deel dit bericht:
Terug naar nieuws